Subsidies en fiscaal

De complexiteit en diversiteit van subsidies en fiscale regelingen kunnen ondernemers afschrikken om een aanvraag of melding in te dienen. Er zijn veel verschillende regelingen beschikbaar welke elk beschikken over hun eigen voorwaarden en procedures.

Bergs Advies kan ondernemers hierin begeleiden. Zo kunnen we informeren over de mogelijke subsidies en fiscale regelingen die passen bij het project en begeleiden in het gehele traject. Vooraf, maar ook gedurende een aanvraag en na afloop, stemmen we af met de boekhouder/accountant waardoor de toepassing van het voordeel optimaal benut wordt.

Nieuws | Een beslissing voor de toekomst

Ger en Annie hadden geen opvolging en hun bedrijfslocatie bood weinig toekomstperspectief. Door samen met ons in gesprek te gaan, hebben ze besloten om zich in te schrijven voor de Saneringsregeling V...

Lees verder »

Nieuws | Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) voor alle sectoren verlengd

Op 9 december 2020 is bekend gemaakt dat de verbreding van de TVL voor vrijwel alle SBI-codes ook voor het 1e kwartaal 2021 geldt. Hiermee komt dus ook de agrarische sector weer in aanmerking voor de...

Lees verder »

Blog | Innoveren met subsidie of fiscale regeling; een last of een lust?

Ondernemers moeten bijblijven, nieuwe kansen zien en daarop inspelen. Wellicht heb je als ondernemer voldoende ideeën voor de toekomst.

Lees verder »