Lisa Lagerberg

Functie: Adviseur milieu

E-mail: lisa@bergsadvies.nl

Tel: 0475 - 49 44 07

Of het nu gaat om instandhouding, verandering of uitbreiding van een bedrijf. De steeds veranderende wet- en regelgeving is geen gesneden koek voor de agrarische ondernemer. Ik zet mij graag in om deze zaken voor ondernemers te regelen, zodat zij zich kunnen richten op het werk dat met passie wordt verricht. Dat is wat voor mij telt. Dagelijks ben ik bezig met het uitwerken van vergunningaanvragen voor gemeentes en provincies. Dat doe ik voor, met name, de pluimveehouderij. Buiten het uitwerken van een melding Acitiviteitenbesluit of het aanvragen van een omgevingsvergunning of Wet natuurbescherming, ondersteun ik collega’s zo nu en dan bij het maken van Milieu Effect Rapportages (MER).

Geschreven berichten door Lisa:

Nieuws | Sinterklaasgedicht 2021

Buiten de stikstofdepositie die de pakjesboot kan veroorzaken, heeft de Sint dit jaar weer met een aantal nieuwe problemen te maken.

Lees verder »

Nieuws | Aanvraag ‘tegemoetkoming kosten PAS-melders’

Vanaf 15 november van dit jaar is het mogelijk om een tegemoetkoming kosten aan te vragen voor PAS-melders. Deze tegemoetkoming is bedoeld voor PAS-melders die gegevens hebben verstrekt aan de Ministe...

Lees verder »

Personeel | Met hart voor de agrarische sector

Lisa’s passie voor de agrarische sector heeft ze op het melkveebedrijf bij haar thuis ontwikkeld. Na de middelbare school besloot ze dan ook haar studie te vervolgen aan de HAS in Den Bosch. Daar stud...

Lees verder »

Nieuws | Sint is verdwaald

Sint was de laatste tijd een beetje verdwaald, want hij werd afgelopen jaar weer door de regels ingehaald.

Lees verder »

Nieuws | “Bergs trekt volle zalen”

Regelmatig worden wij als Bergs Advies benaderd voor het organiseren van studieclubavonden. Voor zowel de pluimvee, varkens als rundveesector spelen wij hierin graag een rol.

Lees verder »