Miriam Nijssen

Functie: Adviseur ruimtelijke ontwikkeling

E-mail: miriam@bergsadvies.nl

Tel: 0475 - 49 44 07

Door mijn agrarische achtergrond, passie en interesse in de agrarische sector, voer ik mijn werk met veel plezier uit. Als adviseur ruimtelijke ontwikkeling zoek ik alles uit rondom bestemmingsplannen. Ik kijk bij toekomstige wijzigingen naar de huidige gebruiksregels en de mogelijkheden op een locatie. Aan de hand hiervan kijk ik welke stappen gemaakt moet worden voor het realiseren van een plan. Soms moet ik hiervoor in overleg met de collega’s van milieu, want ook in een bestemmingplan kunnen criteria staan voor geur en fijnstof. Elke situatie is anders, waardoor mijn werk uitdagend blijft. Daarnaast kun je mij vragen voor een waterplan, kruimelgevallenregeling en huisvesting arbeidsmigranten.

Geschreven berichten door Miriam:

Nieuws | Ontwerp Omgevingsvisie Horst aan de Maas – Ter inzage

De gemeente Horst aan de Maas heeft vanaf 29 oktober tot en met 10 december 2021 het ontwerp van de nieuwe Omgevingsvisie (opvolger van de structuurvisie) voor de gemeente ter inzage liggen.

Lees verder »

Nieuws | Beleidsregels scheppen kaders voor huisvestingsmogelijkheden arbeidsmigranten

Mede door de vergrijzing van de Nederlandse bevolking halen bedrijven steeds meer personeel uit het buitenland. Het buitenlandse personeel wordt veelal gehuisvest op verouderde vakantieparken, in cara...

Lees verder »

Nieuws | De juiste koers varen

Afgelopen weekend vond onze jaarlijkse ‘Bergsdag’ plaats. Deze jaarlijks terugkerende dag werd een jaar uitgesteld wegens corona. Gelukkig kon onze gezamenlijke Bergsdag dit jaar wél plaatsvinden!

Lees verder »

Nieuws | Studeren binnen Bergs Advies?

Gezien de snelle ontwikkelingen in de agrarische sector is het van belang dat wij, als medewerkers binnen Bergs Advies, hierin ook mee ontwikkelen om samen met onze ondernemers op een juiste manier hu...

Lees verder »