Wendy Boonen

Functie: Adviseur subsidies

E-mail: wendy@bergsadvies.nl

Tel: 06 - 3657 8313

Binnen Bergs Advies ben ik dagelijks bezig met diverse subsidieregelingen maar ook met fiscale regelingen zoals MIA/ Vamil, EIA en de Maatlat Duurzame Veehouderij. Deze regelingen bieden veel agrarische ondernemers kansen om nog succesvoller te ondernemen en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen! Tijdig sparren met ondernemers en projectbegeleiding van A tot Z zijn voor mij mooie uitdagingen om samen te komen tot een resultaat. Daarnaast ben ik bekend met de energie informatieplicht en –bespaarplicht. Deze krijgt een steeds belangrijkere rol in de bedrijfsvoering van de agrarische ondernemer.

Geschreven berichten door Wendy:

Nieuws | Ga je slopen als pelsdierhouder? Uiterlijk 22 oktober aanvragen!

Recent zijn er wijzigingen doorgevoerd in de subsidie Pelsdierhouderij slopen en ombouwen. Dit naar aanleiding van het vervroegd verbod op pelsdierhouderijen op 8 januari 2021 door uitbraken met het c...

Lees verder »

Blog | Innoveren met subsidie of fiscale regeling; een last of een lust?

Ondernemers moeten bijblijven, nieuwe kansen zien en daarop inspelen. Wellicht heb je als ondernemer voldoende ideeën voor de toekomst.

Lees verder »

Nieuws | Bergs verdiept zich in subsidieregeling brongerichte verduurzaming van stal- en managementmaatregelen!

Vanaf 25 mei tot en met 15 juli is de subsidieregeling “Brongerichte verduurzaming van stal- en managementmaatregelen” opengesteld.

Lees verder »