Personeel | Welkom Janine!

Afgelopen maand hebben we onze nieuwe collega Janine Goertz mogen verwelkomen. Janine versterkt per 1 januari 2021 het team Ruimtelijke Ontwikkeling én Milieu. Zij stelt zich graag aan jullie voor:

“Als dochter van een akkerbouwer met als neventak zoogkoeien (Belgisch blauwe dikbillen) is mij het boerenleven met de paplepel ingegoten.

Door studie en stages is mijn affiniteit met de varkenshouderij ontstaan. Mijn arbeidzame leven is begonnen als keurmeester in de slachterij, gevolgd door het werken in de kwaliteitsdienst. Na een vervolgstudie heb ik gekozen voor een baan waarin ik mijn huidige werkzaamheden kan ontplooien. Ik hou me bezig met ruimtelijke ontwikkeling en milieu en heb de laatste 12 jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van akoestische vraagstukken (geluid).

Ik voel een sterke drive om de (agrarische) ondernemer te helpen met het realiseren van zijn ambities en te ondersteunen in het doolhof van regels en situaties waarin hij terecht kan komen.”

« Terug naar het overzicht
Geschreven door: Karen van den Heuvel Personeel & Organisatie Meer over Karen

Delen

Deel bericht

Personeel | Prachtig werk bij een toekomstgericht bedrijf

Voor collega Bart Wilms voelt het in het huidige kantoorpand van Bergs Advies in Heythuysen zeer vertrouwd. Hij begon zijn carrière ooit op de sectieafdeling van de Gezondheidsdienst voor Dieren, Zuid...

Lees verder »

Nieuws | Subsidie innovatieve stalsystemen voor Brabantse melkveehouders

Vanaf 13 december 2021 is het weer mogelijk om subsidie aan te vragen voor de investering in innovatieve stalsystemen.

Lees verder »